Det er en hjemmebrygget ret, og her kommer en hjemmebrygget opskrift!
Oksebøffer i fad m. grønt og fløde, nok til 4 pers.
Du skal bruge:
- 4 gode oksebøffer
- Løg, friske champinon, peberfrugt og gulerødder. (Andre grønsager kan selvfølgelig anvendes)
- 2-3 kvart fløde.
- Salt, peber.
Sådan gør du:
- Bøfferne skal brunes på en pande - ikke gennemstegte, bare lukket.
- I mens bøfferne steger klargøre du grønsagerne. Du kan sagtens bruge andre grønsager, men husk løg eller porre, det giver en dejlig smag til kødet. De skal være rå, og ligges i et ildfast fad.
- Når bøfferne er færdige kommes de ovenpå grønsagerne.
- Oven på grønsags-og-bøf-blandingen kommes der fløde, og ovenpå det krydderier.
- Det skal i ovnen i 1½-2 timer, og hvis det kan få en hvile pause på 30 min, så bliver det super godt!
- Serveres med ovn kartofler, salat og evt. lækkert lunt brød til!
UHM! Sidder her kl. 22.50 og får lyst til at gå ud og lave det haha...
SvarSletDet må vi ha en dag!
Ja, det lyder lækkert! Meen ikke vanvittigt kalorievenligt, nej! ;o)
SvarSletJa hold da op det ser super lækkert ud putte :D
SvarSletDet er skam også en rigtig lækker ret, og en ret vi får meget sjældent. Sidst vi fik det var nytårs aften, og så fik vi det igår hvor jeg synes manden trængte til lidt forkælelse :)
SvarSletHvor mange grader, skal oven på?
SvarSlet