lørdag den 21. december 2013

Chocolate Snowball Cookies


Chocolate Snowball Cookies - ca. 35 stk. 

180 g. mørk chokolade
70 g. hvedemel
40 g. kakao
1 1 / 2 tsk bagepulver
1 / 4 tsk salt
115 g. smør, blødgjort
200 g. brun farin
2 æg
75 g. flormelis

Smelt chokoladen og sæt det så til afkølingI en skål blandes imens mel, kakao, bagepulver og salt sammen og stilles til side. 

Pisk smør og farin sammen til en luftig og ensartet masse og pisk derefter æg og chokoladen i og hæld det i mel blandingen. Pisk forsigtig rundt indtil massen er ensartet og glat. Stil nu dejen på køl i 30-60 minutter, eller indtil dejen er til at håndtere og arbejde med. Dejen kan opbevares 3-4 dage i køleskabet, så du kan snildt lave den god tid i forvejen.  

Når dejen har kølet, triller du fine kugler af dejen. Kuglerne skal trilles i flormelissen og derefter sættes på en bageplade - dog med store mellemrum. 

Bages i 9 minutter ved 200grader. Afkøles straks! Og spises ;). 

Note: En lækker saftig småkage med blød midte. Sluuurp

1 kommentar: