Du skal bruge:
- 2 kyllingefileter
- 1 mornaysovs
- 1 ds. hk. tomat
- Friske grønsager (jeg brugte gulerødder, champinon, peberfrugt, broccoli)
- Salt/peber
- Jasmin ris.
Sådan gør du:
- Skær alle grønsager ud i lækre stykker, jeg selv skar champinon i kvarte, peberfrugt i ringe som blev halvveret, broccoli i små buketter og gulerødderne blev "skrællet", i fine flager. Læg alle grønsager i et smurt ildfast fad.
- Skær kyllingefilet i strimler og brun det på panden med lidt salt og peber. Put det efterfølgende i fadet ovenpå grønsagerne. OBS! Skal ikke være gennemstegt, bare lige lukket.
- Bland mornaysovs og hk. tomat sammen i en skål og hæld over grønsags&kyllinge-blandingen, krydder med salt og peber, drys evt. med revet ost og ind i ovnen i 20-25 min ved 200grader. - Serveres med nykogte jasmin ris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar