fredag den 7. oktober 2011

Pikant kylling m. spinat bånd pasta & frisk grønt.


Opskriften svare til 4 pers.

Du skal bruge:
  • 4 kyllingebryster,
  • 1 pk. pikant, hvidløgs eller urte smørre ost,
  • 1-2 pk bacon,
  • 1 pk. frisk bånd pasta,
  • Friske grønsager af eget ønske.

Sådan gør du:
  1. Skær en lomme i alle kyllingebryster, fyld smørreosten i lommen så meget som man nu end ønsker, luk kyllingebrysterne med bacon. Smid dem i et ovnfast fad, og så skal de ha' 30 min ved 200grader alt efter størrelsen.
  2. Skær dine yndlings grønsager lækkert ud - du kan også lave en salat hvis det er mere dig.
  3. Kog bånd pasta som anvist på pakken.
  4. Og server det hele flot anrettet og med en hjemmelavet dild-dip til at dyppe i. Jeg lavede dild-dippen af Cremefraise 9% og frisk dild, og en knivspids salt. Den er bare MUMS!!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar