Opskriften svare til 4 pers.
Du skal bruge:
- 4 kyllingebryster,
- 1 pk. pikant, hvidløgs eller urte smørre ost,
- 1-2 pk bacon,
- 1 pk. frisk bånd pasta,
- Friske grønsager af eget ønske.
Sådan gør du:
- Skær en lomme i alle kyllingebryster, fyld smørreosten i lommen så meget som man nu end ønsker, luk kyllingebrysterne med bacon. Smid dem i et ovnfast fad, og så skal de ha' 30 min ved 200grader alt efter størrelsen.
- Skær dine yndlings grønsager lækkert ud - du kan også lave en salat hvis det er mere dig.
- Kog bånd pasta som anvist på pakken.
- Og server det hele flot anrettet og med en hjemmelavet dild-dip til at dyppe i. Jeg lavede dild-dippen af Cremefraise 9% og frisk dild, og en knivspids salt. Den er bare MUMS!!!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar