mandag den 27. februar 2012

Æbletærte med cremefraise

Du skal bruge:
  • Dej: 150g mel, 300g sukker, 150g smør, 1 stang vanilje.
  • Sukkerblanding: 100g sukker, 1½ tsk kanel, 1 spsk. maizena.
  • Fyld: Ca. 3 æbler.
Sådan gør du:
  1. Start med dejen. Bland alle ingredienser dertil sammen - gerne i en køkkenmaskine. Pak dejen ind i film og smid den i køleskabet indtil den er helt kold. Dejen kan holde sig 2 uger i køleskabet, men kan bruges så snart den er helt kold.
  2. Ta' dejen ud af køleskabet og del den i to. Den ene del tager du og ruller ud så den dækker hele bunden.
  3. Så skræller du æblerne og skær dem i tern. Hvis du ønsker, så skær det ene æble i strimler til pynt på toppen som jeg har gjort - dette behøves ikke, du kan sagtens komme det hele ned i.
  4. Så laver du sukkerblandingen, du røre bare alle tingene sammen. Det skal drysses ud over dine æbletern.
  5. Nu skal du bare udrulle den sidste halvdel af dejen og lægge hen over kagen. Pynt evt. med æbleskiverne.
  6. Bages i ca. 40-45 min ved 200grader (180grader varmluft).
  7. Serveres lun med en spsk cremefraise! Mums...

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Jeg har sendt en blog award videre til dig og din fine blog! :-) Se mere her:

    http://www.mariemarolles.com/2012/02/liebster-blog-award.html

    Venlige hilsner
    Marie

    SvarSlet
  2. Ih tak skal du have :) Den vil jeg straks kigge på :) Mange tak.

    SvarSlet