mandag den 27. februar 2012

Skinkesnitzler & Grønsags fad

 Mums. Jeg elsker at smække forskellige ting i et fad og se hvad der kommer ud af det. Det er lækkert at prøve noget nyt - og lækkert når maden bare passer sig selv! Dette fik vi i lørdags....

Marinerede skinkesnitzler i fad med grønsager og cocktailpølser. Dertil råstegte kartofler i skiver og tilhørende hjemmelavet dyppelse!

Du skal bruge:
  • Skinkesnitzler
  • Marinade til kødet (se længere nede)
  • Jeres yndlings grønsager (Jeg brugte bare det jeg havde i køleskabet)
  • Kartofler til skivekartofler.
  • Olie og krydderier.
  • Creme fraise.
Sådan gør du:
  1. Lav marinaden til kødet. Rør ca. 2 spsk olie, 2 spsk. ketchup, lidt salt og peber, lidt chili, lidt limeskal og 2 fed hvidløg sammen.
  2. Pensel den halvtykke marinade ud over kødet og læg det i fadet.
  3. Skær dine yndlings grønsager ud og læg dem hen over kødet. Drys evt. med salt og timian.
  4. Skræl det passende antal kartofler og skær dem i skiver. Kom dem i en skål og hæld ca. 2 spsk olie, salt, peber, timian og chili udover. Vend kartoflerne godt rundt og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Tænd ovnen på 200grader og smæk begge ting ind i ovnen i ca. 30-35 min.
  6. Imens det er i ovnen, røre du 1½dl cremefraise m. en lille smule salt og peber, lidt timian og lidt chili. Dette bruges som dyppelse..
  7. Og så er der ikke andet for end at anrette det, og servere! :)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar