Mums. Jeg elsker at smække forskellige ting i et fad og se hvad der kommer ud af det. Det er lækkert at prøve noget nyt - og lækkert når maden bare passer sig selv! Dette fik vi i lørdags....
Marinerede skinkesnitzler i fad med grønsager og cocktailpølser. Dertil råstegte kartofler i skiver og tilhørende hjemmelavet dyppelse!
Marinerede skinkesnitzler i fad med grønsager og cocktailpølser. Dertil råstegte kartofler i skiver og tilhørende hjemmelavet dyppelse!
Du skal bruge:
- Skinkesnitzler
- Marinade til kødet (se længere nede)
- Jeres yndlings grønsager (Jeg brugte bare det jeg havde i køleskabet)
- Kartofler til skivekartofler.
- Olie og krydderier.
- Creme fraise.
- Lav marinaden til kødet. Rør ca. 2 spsk olie, 2 spsk. ketchup, lidt salt og peber, lidt chili, lidt limeskal og 2 fed hvidløg sammen.
- Pensel den halvtykke marinade ud over kødet og læg det i fadet.
- Skær dine yndlings grønsager ud og læg dem hen over kødet. Drys evt. med salt og timian.
- Skræl det passende antal kartofler og skær dem i skiver. Kom dem i en skål og hæld ca. 2 spsk olie, salt, peber, timian og chili udover. Vend kartoflerne godt rundt og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
- Tænd ovnen på 200grader og smæk begge ting ind i ovnen i ca. 30-35 min.
- Imens det er i ovnen, røre du 1½dl cremefraise m. en lille smule salt og peber, lidt timian og lidt chili. Dette bruges som dyppelse..
- Og så er der ikke andet for end at anrette det, og servere! :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar