Æbletærte med cremefraise
Du skal bruge:
- Dej: 150g mel, 300g sukker, 150g smør, 1 stang vanilje.
- Sukkerblanding: 100g sukker, 1½ tsk kanel, 1 spsk. maizena.
- Fyld: Ca. 3 æbler.
Sådan gør du:
- Start med dejen. Bland alle ingredienser dertil sammen - gerne i en køkkenmaskine. Pak dejen ind i film og smid den i køleskabet indtil den er helt kold. Dejen kan holde sig 2 uger i køleskabet, men kan bruges så snart den er helt kold.
- Ta' dejen ud af køleskabet og del den i to. Den ene del tager du og ruller ud så den dækker hele bunden.
- Så skræller du æblerne og skær dem i tern. Hvis du ønsker, så skær det ene æble i strimler til pynt på toppen som jeg har gjort - dette behøves ikke, du kan sagtens komme det hele ned i.
- Så laver du sukkerblandingen, du røre bare alle tingene sammen. Det skal drysses ud over dine æbletern.
- Nu skal du bare udrulle den sidste halvdel af dejen og lægge hen over kagen. Pynt evt. med æbleskiverne.
- Bages i ca. 40-45 min ved 200grader (180grader varmluft).
- Serveres lun med en spsk cremefraise! Mums...
Hej!
SvarSletJeg har sendt en blog award videre til dig og din fine blog! :-) Se mere her:
http://www.mariemarolles.com/2012/02/liebster-blog-award.html
Venlige hilsner
Marie
Ih tak skal du have :) Den vil jeg straks kigge på :) Mange tak.
SvarSlet