Pølsehorn - 24 stks!
Du skal bruge:
- 500g mel
- 150g margarine
- 75g gær
- 2½ dl mælk
- 1 spsk. sukker
- 1 tsk. salt
- 1 pk. pølser
- Ketchup
- Lun mælken og opløs gæren heri.
- Tilsæt melet og de øvrige ingredienser, og ælt dejen til den er glat og ensartet.
- Del dejen i tre lige store dele og form dem til kugler. Lad dem hvile et par minutter.
- Rul hver dejkugle ud til en cirkel og del dem i 8 trekanter.
- Smør ketchup på dejen og læg en halv pølse på den brede ende og rul dejen sammen til et horn.
- Læg dem på en bageplade og lad dem hæve i ca. 20min - lunt og tildækket.
- Pensel dem med sammenpisket æg.
- Bages i ovnen i 10min. ved 200grader i en forvarmet ovn. (Varmluft 230grader)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar