onsdag den 19. oktober 2011

Pølsehorn


Pølsehorn - 24 stks!

Du skal bruge:
  • 500g mel
  • 150g margarine
  • 75g gær
  • 2½ dl mælk
  • 1 spsk. sukker
  • 1 tsk. salt
  • 1 pk. pølser
  • Ketchup
Sådan gør du:
  1. Lun mælken og opløs gæren heri.
  2. Tilsæt melet og de øvrige ingredienser, og ælt dejen til den er glat og ensartet.
  3. Del dejen i tre lige store dele og form dem til kugler. Lad dem hvile et par minutter.
  4. Rul hver dejkugle ud til en cirkel og del dem i 8 trekanter.
  5. Smør ketchup på dejen og læg en halv pølse på den brede ende og rul dejen sammen til et horn.
  6. Læg dem på en bageplade og lad dem hæve i ca. 20min - lunt og tildækket.
  7. Pensel dem med sammenpisket æg.
  8. Bages i ovnen i 10min. ved 200grader i en forvarmet ovn. (Varmluft 230grader)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar