onsdag den 19. oktober 2011

Det hele går i kage!

Har lavet små 10-stykker, og kan mærke jeg udvikler mig gang for gang. Er ikke proff, de er ikke perfekte - men de er hjemmelavet og det er selv-lært!

Her er de kager jeg er stolte over, har haft lavet et par stykker mere end det, men de er ikke værd at skrive hjem om ;-) De nyeste er øverst.

Kage til Sofies dåb d. 19 juni 2011, indeholder chokoladebunde, tobleronecreme, jordbærmousse, smurt op med alm. smørcreme og dækket med fondant.


Øvekage før dåben, indeholdte alm. lagkagebunde, dumlecreme, friske jordbær m. flødeskum, smurt op med nutellasmørcreme, dækket med fondant.

Kage til Viktors 1års fødselsdag, indeholdte 2 chokoladebunde, 1 alm. bund, tobleronecreme, jordbærmousse, smurt op med nutellasmørcreme og dækket med fondant.


Kage til Sørens 23års fødselsdag, indeholdte alm. lagkagebunde, tobleronecreme, jordbærmousse, smurt op med nutellasmørcreme og dækket med fondant.

Kage til mødregruppen, indeholdte regnbuefarvede drømmekagebunde, anannas creme, smurt op med alm. smørcreme og dækket med fondant.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar