Dette var vores aftensmad igår, og må sige at det ser måske ikke ud af meget - men det smager super! Og så er det en super måde at få brugt ens sørgelige rester ;). |
Krydret paella med kylling, 4-6 personer.
Du skal bruge:
- 4 dl ris
- 1 rød peberfrugt
- 130g frosne ærter
- 400g kyllingefilet
- 1 grønsagsboullion terning
- Krydderier: Salt, peber, paprika, caypennepeber, stødt chilli, hvidløgspulver.
- Citronsaft
- Honning
- Tomatpuré
- Fedtstof til stegning
- Kog risene som anvist på pakken og tilsæt grønsagsboullion terningen deri.
- Skær kyllingefilet i mindre stykker og brun dem på panden i lidt fedtstof.
- Skær peberfrugt i tern og tilsæt dem til kyllingen sammen med ærterne.
- Tilsæt krydderierne, honning og citron efter smag og et par tsk tomatpuré.
- Når risne er færdigkogt, hældes væden fra og de tilsættes resten af retten.
- Det hele røres godt rundt og steges lidt sammen.
- Serveres straks - og evt. med lidt brød og en god klat creme fraise!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar