onsdag den 4. april 2012

Krydret paella med kylling

Dette var vores aftensmad igår, og må sige at det ser måske ikke ud af meget - men det smager super! Og så er det en super måde at få brugt ens sørgelige rester ;).

Krydret paella med kylling, 4-6 personer.

Du skal bruge:
  • 4 dl ris
  • 1 rød peberfrugt
  • 130g frosne ærter
  • 400g kyllingefilet
  • 1 grønsagsboullion terning
  • Krydderier: Salt, peber, paprika, caypennepeber, stødt chilli, hvidløgspulver.
  • Citronsaft
  • Honning
  • Tomatpuré
  • Fedtstof til stegning
Sådan gør du:
  1. Kog risene som anvist på pakken og tilsæt grønsagsboullion terningen deri.
  2. Skær kyllingefilet i mindre stykker og brun dem på panden i lidt fedtstof.
  3. Skær peberfrugt i tern og tilsæt dem til kyllingen sammen med ærterne.
  4. Tilsæt krydderierne, honning og citron efter smag og et par tsk tomatpuré.
  5. Når risne er færdigkogt, hældes væden fra og de tilsættes resten af retten.
  6. Det hele røres godt rundt og steges lidt sammen.
  7. Serveres straks - og evt. med lidt brød og en god klat creme fraise!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar