Og ja... Guf kan godt spises på koldskål ;) Det fik vi (næsten) altid da vi var børn om sommeren ;).
Hjemmelavet koldskål
(2 liter)
Du skal bruge:
- 1 L kærnemælk
- 1 L tykmælk
- Ca. 4 spsk sukker
- Ca. 1 spsk vaniljesukker
- Kom det hele i en skål og rør godt rundt med et piskeris. Tilsæt evt. ekstra sukker og/eller vanilje efter smag.
- Server straks.
Guf til koldskål
Du skal bruge:
- 2 bæger past. æggehvider
- 4 spsk. sukker
- Pisk æggehvider og sukker helt stift og luftigt. Det skal være så stift at du kan holde det over hovedet uden det falder ud af skålen!
- Serveres straks!
Anret koldskål i en tallerken med en god klat guf i hjørnet. Skær et jordbær i skiver og kom på guffen. Skær 3-4 jordbær i strimler og drys i koldskålen. Spis med det samme - guuuuuuf!
Nydes som aftensmad eller evt. som dessert, da det er en dejlig sød, let pg sommer-agtig ret :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar