Hvedestykker med basilikum
(25 stykker)Du skal bruge:
- 6 dl lun vand
- 2 pk gær
- 1 dl olie
- 2 æg
- 2 spsk. creme fraise
- 1000g hvedemel
- 2 håndfulde havregryn
- 2 tsk salt
- 2 tsk sukker
- Basilikum (tørret)
-
Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt de resterende ingredienser (Undtagen basilikum).
-
Ælt dejen godt sammen med basilikum (alt efter smag) og sæt den til hævning lun og tildækket i ca. 1 time.
-
Slå dejen ud og form den til 18 aflange stykker, og kom dem på en bageplade.
-
Lad stykkerne efterhæve i 20-30 minutter og pensel stykkerne med mælk.
-
Bages i ca. 20 minutter ved 200 grader (Varmluft 180 grader).
Nydes lune med smør, eller køles af og bruges til madpakken eller evt. som tilbehør til aftensmaden. :)
Mmmmh de skal vist bages til en eller anden ret her når sommeren kommer :)
SvarSletJa gør det :) Er sikke på de vil være super gode til en god nem sommerret! Og de er også fantastisk bare at gå at gnave af - det synes mine børn også :)
Slet