torsdag den 22. marts 2012

Mannagrød med frisk banan og kanel

En lækker og solid omgang morgengrød som smager super godt!


Mannagrød - 1 portion.

Du skal bruge:
  • 2 spsk. mannagryn. (Fåes bl.a. i Kvickly i sådan en lille pakke. Står ved morgenmad)
  • 2½ dl mælk eller vand.
  • ½ tsk. salt
Sådan gør du:
  1. Bring mælk og salt i kog.
  2. Når vandet koger drysser du stille mannagryn i imens du pisker.
  3. Lad det koge ca. 4 minutter eller til du synes det har rette konsistens.
  4. Serveres med hvad du har lyst til!
Jeg har valgt idag at komme lidt frisk banan i skiver på og drysse lidt kanel hen over. Har til grøden spist et par grove frugtkiks som jeg bagte igår, opskriften skal nok komme på bloggen senere idag.
På pakken står der at man kan nyde det med mælk, marmelade eller frugtmos på. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar