Du skal bruge:
- 200g rosiner
- 150g rå æble i små tern
- 3dl mælk
- 25g gær
- 1 tsk salt
- 175g rugmel
- 300g hvedemel
- 2 tsk kanel
- Tænd ovnen på 220grader (Varmluft: 200grader)
- Hak rosinerne i mindre stykker og skræl æblet og skær det i små tern.
- Varm mælken op til ca. 37 grader, og opløs gæren deri.
- Tilsæt de resterende ingredienser (- kanel) og ælt det hele godt.
- Drys bordet med mel og rul dejen ud (dejen er meget klistret!), og skær eller udstik kiks i den form og størrelse du ønsker.
- Læg dem på en bageplade, pensl' med sammenpisket æg og drys med kanel.
- Bages i ca. 6-8 minutter eller til de har en god gylden farve.
- Lad dem afkøle på en rist.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar