Hjemmelavet knækbrød, 20 stykker.
Du skal bruge:
- 1 dl havregryn
- 1 dl sesamfrø
- 2 dl femkornsblanding
- 1 dl græskarkerner
- 3 1/2 dl hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1 1/2 tsk salt
- 2 dl vand
- 1 1/4 dl olie
- Rør alle de tørre dele sammen i en skål.
- Tilsæt vand og olie og rør godt sammen, ja det skal være klistret.
- Læg et stykke bagepapir på bordet, hæld halvdelen af dejen op på papiret og læg endnu et lag bagepapir ovenpå. Rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir, læg det hele over på en bageplade og fjern det øverste lag papir. Gør det samme med den anden halvdel af dejen.
- Skær dejen ud i firkanter (eller hvad du nu syntes) med en pizzaskærer.
- Bag knækbrødene ved 200° (ikke varmluft) i 15-20 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar