En ryd-op-i-rester-ret! Og så passer den oven i købet sig selv i ovnen! :)
Til 4 personer.
Du skal bruge:
- 1 bøtte whiskey sovs (Vi brugte Jensens')
- 300g oksekød. (IKKE hakket)
- Kartofler og evt. andre grove grønsager til at fylde fadet op med.
- ½L fløde
- ¼L mælk
- Salt, peber.
- Skræl kartofler og skær dem i skiver og kom dem i fadet.
- Rens, skyl, skræl, tilbered de andre grønsager du vil bruge.
- Skær oksekødet i små mundrette stykker og kom dem i fadet.
- Kom salt og peber hen over grønt og kød og vend det hele rundt.
- Rør whiskeysovs, mælk og fløde sammen i en skål og hæld det over.
- Ind i ovnen ved 200grader i 1½ time.
Du kan med garanti også bruge andre restesovser, nu havde vi blot sådan en her liggende! :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar