onsdag den 15. februar 2012

Whiskey fad med okse.


En ryd-op-i-rester-ret! Og så passer den oven i købet sig selv i ovnen! :)

Til 4 personer.

Du skal bruge:
  • 1 bøtte whiskey sovs (Vi brugte Jensens')
  • 300g oksekød. (IKKE hakket)
  • Kartofler og evt. andre grove grønsager til at fylde fadet op med.
  • ½L fløde
  • ¼L mælk
  • Salt, peber.
Sådan gør du:
  1. Skræl kartofler og skær dem i skiver og kom dem i fadet.
  2. Rens, skyl, skræl, tilbered de andre grønsager du vil bruge.
  3. Skær oksekødet i små mundrette stykker og kom dem i fadet.
  4. Kom salt og peber hen over grønt og kød og vend det hele rundt.
  5. Rør whiskeysovs, mælk og fløde sammen i en skål og hæld det over.
  6. Ind i ovnen ved 200grader i 1½ time.
Og værsgo! Lækker mad, der passer sig selv i ovnen.

Du kan med garanti også bruge andre restesovser, nu havde vi blot sådan en her liggende! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar