Dette var vores forret igår til Nytårs aften - Tarteletter med høns i asparges. Total yndlings forret herhjemme, både for mig og kæresten, men også ungerne elsker den. (I næste indlæg kan du se hvad vi fik til forret!)
Tarteletter med høns i asparges - the easy way.
Du skal bruge:
- 1 pose kogt hønsekød
- 1 stor dåse asparges
- ½L fløde eller mælk
- Maizena jævning
- Salt / Peber.
- 1 pk. tartelet bunde
- Åben asparges og sigt væsken ned i en gryde - gem aspargessnitterne til senere.
- Kom fløden op i gryden og kog væskeblandingen godt op.
- Jævn væsken med maizena jævning indtil det tykner godt.
- Kom hønsekød og asparges snitter ned i den tykke sovs og lad det små-koge med et par minutter.
- Smag til med salt og peber.
- Lun tartelet bundene, og servér!
- Pynt evt. med aparges snitter, tomat skive, agurk skive, eller noget persille - kun fantasien sætter grænsen!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar