søndag den 1. januar 2012

Tarteletter med høns i asparges


Dette var vores forret igår til Nytårs aften - Tarteletter med høns i asparges. Total yndlings forret herhjemme, både for mig og kæresten, men også ungerne elsker den. (I næste indlæg kan du se hvad vi fik til forret!)

Tarteletter med høns i asparges - the easy way.

Du skal bruge:
  • 1 pose kogt hønsekød
  • 1 stor dåse asparges
  • ½L fløde eller mælk
  • Maizena jævning
  • Salt / Peber.
  • 1 pk. tartelet bunde
Sådan gør du:
  1. Åben asparges og sigt væsken ned i en gryde - gem aspargessnitterne til senere.
  2. Kom fløden op i gryden og kog væskeblandingen godt op.
  3. Jævn væsken med maizena jævning indtil det tykner godt.
  4. Kom hønsekød og asparges snitter ned i den tykke sovs og lad det små-koge med et par minutter.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Lun tartelet bundene, og servér!
  7. Pynt evt. med aparges snitter, tomat skive, agurk skive, eller noget persille - kun fantasien sætter grænsen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar