Okseculotte ala hvidløg
Du skal bruge:
- 1 okseculotte
- En MASSE hvidløg
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Stik en masse huller i culotten og prop en masse hvidløgsfed ned i hullerne, husk at 'afskal' hvidløgsfedene.
- Krydder med godt med salt og peber og smid den op i et ovnfad.
- Og så skal den bare ind i ovnen indtil den er rosa eller gennemstegt - alt efter hvad i er til. Følg stege-guiden på pakken, eller brug et stegetermometer, stegetiden afhænger af str. på kødet! Husk at lade kødet hvile efter den er færdigstegt - så bliver den super god.
Du skal bruge:
- 1 kg kartofler
- ½ l piskefløde
- Salt, peber og løgpulver efter smag
- Skræl kartofler og skær dem i skiver.
- Kom skiverne op i et ildfast fad og hæld fløden over.
- Krydder med salt, peber og løgpulver og smæk fadet i ovnen.
- Det er færdig efter ca. 1 time ved 200grader.
Desserten var en brownie islagkage - desværre ikke hjemmelavet, men tror næppe den kan være så svær at lave!? Men lækker DET var den!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar