onsdag den 5. oktober 2011

Kyllingefad med broccoli & ris.

Det var netop det vi fik igår til aftensmad, og det smagte bare mums!!!! Jeg tog udgangspunkt i denne opskrift her. Jeg ændrede dog lidt små ting, og tror faktisk jeg vil ekspermentere yderligere med det næste gang, evt. undvære mornaysovsen og spæde den op med en masse hvidløg, muuums! Her er opskriften efter hvordan jeg lavede den.

Du skal bruge:
  • 2 kyllingefileter
  • 1 mornaysovs
  • 1 ds. hk. tomat
  • Friske grønsager (jeg brugte gulerødder, champinon, peberfrugt, broccoli)
  • Salt/peber
  • Jasmin ris.

Sådan gør du:
  1. Skær alle grønsager ud i lækre stykker, jeg selv skar champinon i kvarte, peberfrugt i ringe som blev halvveret, broccoli i små buketter og gulerødderne blev "skrællet", i fine flager. Læg alle grønsager i et smurt ildfast fad.
  2. Skær kyllingefilet i strimler og brun det på panden med lidt salt og peber. Put det efterfølgende i fadet ovenpå grønsagerne. OBS! Skal ikke være gennemstegt, bare lige lukket.
  3. Bland mornaysovs og hk. tomat sammen i en skål og hæld over grønsags&kyllinge-blandingen, krydder med salt og peber, drys evt. med revet ost og ind i ovnen i 20-25 min ved 200grader. - Serveres med nykogte jasmin ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar