søndag den 23. september 2012

Madplan uge 39


Madplan uge 39

Mandag
Rispilaf med hk. oksekød og ærter. Dertil hjemmebagt brød.

Tirsdag
Rester fra mandag.

Onsdag
Pasta salat med kylling og hjemmerørt dressing. Dertil hjemmebagt brød.

Torsdag
Koteletter i fad med grønt og cremefine, serveret med ris.

Fredag
Rester fra torsdag.

Lørdag
Sammenkogtret med hjemmelavet kartoffelmos og dampet bønner.

Søndag
Rester fra lørdag - evt. med hjemmebagt brød til.

Denne uges madplan er nem, og igen billig. Og der ser ud til at jeg overholder den plan jeg havde i starten af måneden: Kun at bruge 2500,- på mad til os alle - dette er inkl. husholdningsprodukter, bleer til begge unger m.m. Dog har vi også haft en del kød i fryseren, så det er nok ikke et helt realistisk prisleje når fryseren giver ecco fra sig, når man spørg' den hvad menuen står på den pågældende dag ;-)

2 kommentarer:

 1. Er dybt imponeret af dine madplaner. Synes det er super sejt gået at du kan få lavet noget lækkert uden samtidig at bruge alt for mange penge.
  Vi har hos vores slagter mulighed for at købe sådan nogle ugepakker med kød. Så er der en god blanding af fornuftigt kød og de er ikke voldsomt dyre. Samtidig synes jeg godt der kan blive til 1½-2 uger på sådan en pakke, men vi er jo også kun 2 munde at mætte, men måske jeres slagter også har det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Normalt har vi faktisk brugt op til 5000 kr - men det tillader budgettet slet ikke nu hvor jeg er kommet på SU. Håbede da på at vi kunne holde de 2500-3000 denne måned, og det er så det første tal vi overholder i denne måned :) Super lækkert.

   Måske har vores slagter sådan et tilbud - jeg ved det faktisk ikke. Køber tit kød på tilbud i Supermarkederne, ellers køber vi gerne en hel gris igennem kærestens chef. Og det kan i hvert falde ikke gøres billigere end det :).

   Slet