søndag den 12. august 2012

Madplan uge 33


Som i nok har bemærket, har der været pænt meget stille den sidste uge til halvanden. Grunden er at overskudet bare ikke har været der. Manden min er begyndt at arbejde meget, da vi er nået til høst sæson, så derfor har jeg jo som altid, stået alene med B1 og B2, når det er den tid. Men oven i det, har jeg jo også lige haft skole start at koncentrere mig om, og det er gået over al forventning, og det er bare fantastisk.

Her kommer madplanen for uge 33, som i nok kan se, er den ret børnevenlig. Mine børn er inde i en vi-gider-ikke-have-andet-end-rugbrød-til-aftensmad-periode, og den vil jeg i hærdigt forsøge at ændre i den kommende uge. Torsdag ved jeg slet ikke hvad der står på aftensbordet, i og med jeg slet ikke er hjemme. Og ved egentlig heller ikke hvor ungerne præcis er? For farmand er jo i traktoreren, men hvis han ikke kan få fri, så kommer de hen til deres elskede farfar og bedstemor. :)

Madplan uge 33

Mandag: Pølse spaghetti m. ketchup.
Tirsdag: Frikadeller og pastasalat.
Onsdag: Rester fra tirsdag.
Torsdag: Mor her er på hyttetur med klassen, så ved ikke hvad de andre selv finder på.
Fredag: Kommer hjem fra hyttetur, så vi nøjes nok bare med en rugbrød.
Lørdag: Sammenkogt ret.
Søndag: Rester fra lørdag.

Og den opmærksomme læser, har jo så nok også opdaget, at jeg herved har sprunget uge 32 over mht. madplanen. Og det er ganske rigtigt. Trængte til madplan fri - og desuden fik vi næsten ikke andet end salat til mig og rugbrød til ungerne..  ;-)

4 kommentarer:

 1. Hvad er en Pandekageroullade ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en pandekage der er rullet med fyld i. Som feks den her: http://www.eggs.dk/opskrifter/pandekage-roulade.aspx

   Slet
 2. Ej hvor lækkert! Det må prøves en dag. Man kan vel os gøre dejen grov med grahamsmel - tror du ikke?

  SvarSlet