torsdag den 23. august 2012

fristeriet* opskrift kommer med i kogebog

 
 

Som jeg fortalte om i maj måned i dette indlæg, så ville McDonald's afholde en konkurrence, hvor man kunne indsende sin bedste og sunde opskrift, som så ville blive testet af en række testpersoner, og derefter ville de 20 bedste opskrifter komme med i deres kogebog, som vil blive solgt i 40.000 eksemplarer rundt omkring på McDonald's' resturenter i Danmark.

Den anden dag modtog jeg så denne herlige mail, og jeg citere:

Kære ’fristeriet’,
I maj måned uploadede du opskriften med frisk frugt med vaniljecreme på hjemmesiden opskrifter.mcdonalds.dk. Det er vi rigtig glade for, da opskriften har vakt begejstring både hos os og hos de testfamilier, der har prøvet at lave opskriften. Derfor kommer den med i ’din og min kogebog’, der 1. september udkommer i 40.000 eksemplarer.
 
Hvor er det vildt! Og hvor glæder jeg mig bare til at se resultatet af deres udgave. Der kommer godt nok ikke til at stå det er mig der har indsendt opskriften desværre, men det er da fedt at vide at man har indsendt en så god opskrift at den fortjener at komme med i deres kogebog.
 
Til jer der ikke husker det, så var det opskriften på Frisk frugt med hjemmerørt vaniljecreme (ja, det står jo egentlig også i det mail-udsnit jeg har sat ind).
 
Så jeg vil råde jer til at hoppe ind i jeres nærmeste McDonald's efter 1 september og hente et eksemplar. Tror det er spring fyldt med lækre opskrifter - og så selvfølgelig også "min" opskrift! ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar