lørdag den 7. juli 2012

Sund morgenmad på 1 minut


- Ok, nok knap så sund når der er smør og sukker på, men det smager jo godt det skidt, og sammenlagt er denne herlighed bare 100 gange bedre end hvidt brød med smør og ost. Det holder en mæt længe, og indeholder faktisk nogle ret gode ting. Jeg er i hvert falde afhængig af denne lækre lune grød, på mine hverdagsmorgner. Dog er kreativiteten ikke så stor kl. meget tidlig, men hvad er der ikke at elske ved sådan en klassiker som denne! :)

Som skrevet ta'r det kun 1 minut at lave den, og så laver den endda sig selv på det minut, ikke noget med at røre uafbrudt i gryden, nej nej, du kan sagtens børste tænder eller sluge dine vitaminer imens.

Alt du skal gøre er at komme 1 dl havregryn, 2 dl vand og et nip salt i en micro-venlig skål, og smide herligheden derind i, og give den 1 minut på fuld hammer. Dernæst er det eneste du behøver gøre; Røre grøden rundt, smørklat i, drys med sukker, sæt dig ned og smæk benene op og indtag, af hvad jeg mener - er en solid og sund omgang morgenmad, der mætter helt indtil frokosten!

VELBEKOMME! :-)

2 kommentarer:

 1. Elsker også havregrød :) Mmm.
  Spiser det dog uden smør og sukker!

  SvarSlet
  Svar
  1. De dage jeg ikke får min havregrød om morgenen inden arbejde, der kokser min dag bare totalt :) Jeg elsker også grøden, og med smør og sukker smager den supert! Dog er den også lækker med æbletern, hakkede mandler og lidt honning - mmmmh!!! :)

   Slet