fredag den 22. juni 2012

Chokolade mousse - uden husblas eller æg



Chokolade mousse
(4 glas)

Du skal bruge:

200g god chokolade
ca. 2½dl piskefløde

Sådan gør du:
  1. Kom fløde og chokolade (som er brækket i mindre stykker) i en kasserolle og sæt den på et blus.
  2. Opvarm nu forsigtigt de to ting ved svag varme, så chokoladen smelter uden at brænde sig fast - husk omrøring hyppigt!
  3. Når alt chokolade er smeltet, tages kasserollen af blusset og sættes på køl til næste dag.
  4. Dagen efter er chokoladecremen klar til at blive pisket helt stift og kommes på glas, eller anrettes på anden vis - og så er der serveret!
Smager himmelsk, er dejlig nem at lave - og klart ventetiden værd, hvis du lige som jeg, ikke lige mestre kunsten at bruge husblas! :-)
     
 

1 kommentar:

  1. har prøvet med kacao først i bunden så hvid chokolade og flødeskum med revet chokolade på toppen blev meget god siger mine børn

    SvarSlet