torsdag den 3. maj 2012

Mannagrød m. jordbær

- og hvilken herlig blanding af lækker grød og jordbær. Dejligt mættende, og sommerlig grød - så kan det næsten ikke blive bedre, vel? ;-)


Mannagrød m. jordbær
(2 portioner)

Du skal bruge:
  • 1 dl frosne jordbær
  • 1 dl vand
  • 1 spsk sukker eller sødestof
  • 4 dl vand mere
  • ½ dl mannagryn
Sådan gør du:
  1. Bring frosne jordbær, 1 spsk sukker og 1 dl vand i kog.
  2. Når bærrene er kogt møre, ta'r du dem op og tilsætter 4 dl vand mere til jordbærsaften.
  3. Når den tynde 'jordbærsaft' er godt varm tilsætter du ½ dl mannagryn og jordbærrene og lader det koge i 4 minutters tid.
TIPS: Hvis du ikke er til hele møre bær, så kør' grøden igennem med en stavblender. Smag evt. til med mere sukker - det er jo smag og behag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar