torsdag den 22. marts 2012

Grahams brød


Grahams brød - 2 store eller 10 små.

Du skal bruge:
  • 500g grahamsmel
  • 500g hvedemel
  • 6dl lun vand
  • 50g gær
  • 1 dl olie
  • 2 tsk salt
Sådan gør du:
  1. Opløs gæren i det lune vand.
  2. Resten af ingredienserne tilsættes og dejen æltes godt.
  3. Sæt dejen til hævning lunt og tildækket i en times tid.
  4. Slå dejen op og form 10 mindre brød eller 2 store brød.
  5. Skær et par riller i brødene og pensl med sammenpisket æg.
  6. Bages i ovnen i 16-20 min ved 220 grader (Varmluft: 200 grader).
  7. Afkøles på en bage riste.
Kan med god samvittighed nedfryses til senere brug!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar