søndag den 11. marts 2012

Børne fødselsdag!


Datteren min bliver idag 1 helt år gammel - sgu lidt vildt at hun allerede fylder år, synes lige det var igår jeg fødte hende :).  Ugen har stået på forberedelser dertil, da planen var 2 x fødselsdage her i weekenden. Men men men, planen blev ændret da jeg nu ligger syg - ret så syg! Og vil nødig smitte gæsterne. Igår fejlede jeg dog ingenting, før efter gæsterne var smuttet, så festen idag er udsat til næste weekend - hvor den igår jo af gode grunde blev holdt da jeg jo havde det udemærket dér. Heldigvis ligger alle kager, lagkagebunde osv. i fryseren, så der ligger de bare og putter til næste weekend.
Har bagt fødselsdagsboller, chokolade cupcakes, banan cupcakes, vanilje cupcakes og lagkagebunde til denne fødselsdagsweekend. Endvidere har jeg også bagt lidt funfetti cupcakes hun skal have med i dagpleje imorgen :).

Igår fik jeg også smækket en lagkage sammen OG bagt cookies til gæsterne - så jeg har en masse opskrifter og indlæg at dele med jer, så hæld en kop kaffe op, for der bliver nok spammet lidt idag og/eller imorgen! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar