mandag den 20. februar 2012

Kanelsnegle

Disse skønne kanelsnegle er fra Amos bagebog '2'. Skøn opskrift - de smager herligt.

Kanel snegle, 15 stks.

Du skal bruge:

  • 400g mel
  • 100g smør eller margarine
  • 50g gær
  • 50g sukker
  • 1 æg
  • 2 dl mælk
Sådan gør du:

  1. Lun mælken og opløs gæren heri. Tilsæt melet og de øvrige ingredienser og ælt dejen til den er glat og ensartet.
  2. Del dejen i to lige store dele og form dem til kugler. Lad dem hæve lunt og tildækket i ca. 20 min.
  3. Rul kuglerne ud til firkanter der måler ca. 30x40 cm.
  4. Rør 100g brun farin og 100g smør sammen, og smør det på de to firkanter.
  5. Rul dejen sammen på den lange led, og skær skiver på ca. 2 cms tykkelse.
  6. Sæt dem på en bageplade og lad dem efterhæve i ca. 20 min.
  7. Bages i 10 min ved 200grader.
Når de er afkølet kan de pyntes med glasur i lige den farve du ønsker! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar