fredag den 2. december 2011

Frugter i råcreme


Råcreme

Du skal bruge:
  • ½ L fløde
  • 4 æg
  • 2 spsk sukker
  • 2 tsk vanilje
  • En sjat mandel essens
Sådan gør du:
  1. Del æggene i hver sin skål og hæld fløden i en trejde skål.
  2. Pisk æggeblommer stive i sin skål, æggehviderne stive i sin skål med sukker og vanilje og pisk fløden stiv i sin skål.
  3. Vend forsigtigt alle skålene sammen i én skål og smag til med mandelessens, vanilje og sukker.
  4. På køl indtil anvendelse.
Som du kan se på billedet, fik vi her en masse lækre frugter - der kan man jo bruge lige dem man vil. Hjemmesyltede, eller dem fra dåse - eller måske friske frugter!? :) Og ovenpå høre der sig lidt revet god chokolade på. Mums.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar