fredag den 13. april 2012

Påske cupcakes


Bedre sent en aldrig ikke? Disse cupcakes blev lavet i påskedagene, har bare ikke fået smidt billeder herind. Cupcaksne er alm. vanilje cupcakes, toppet med Dr. Oetkers brev-mousse med vanilje smag, som har fået en ganske lille klat mint grøn pastafarve, og så er der kommet et par lækker mandel-chokolade æg ovenpå. Mums siger jeg bare! Det mest sørgelige var at vi ikke kunne spise dem alle, og de er desværre ikke værd at gemme til dagen efter pga. moussen. Hvis det havde været en rigtig smørcreme / frosting, så havde det godt kunne gå. Det må være det lille minus der er ved deres mousser! ;)Klik dig ind HER og læs om min mening om Dr. Oetkers brev-mousser. :)

Opskriften på vanilje cupcakes kan du finde HER.Disse cupcakes var desværre ikke så pænt tyllet som jeg gerne ville have ønsket. Kunne desværre ikke finde min M1 tyl, så måtte bruge min nyindkøbte bladtyl, hvilket bare gav en underlig form, men sådan er det nu engang i mellem. M1-tyllen er fundet igen, og den skal SÅ meget bruges næste gang!

2 kommentarer:

  1. Hvorfor kan de ikke gemmes til næste dag? Havde de stået fremme for længe (altså ikke på køl)? Eller ændrer konsistensen sig?

    SvarSlet
    Svar
    1. Konsistensen ændre sig væsentligt ved de brev mousser der desværre. Efter lidt tid på køl - eller natten over, ja så bliver det nærmest tørt og lidt blødt på samme tid. Svært at forklare, men konsistensen bliver i hvert falde helt forkert desværre!

      Slet