mandag den 23. juli 2012

Fløjlsblød vaniljekage med hakket hasselnød og mørk chokolade


Blød, lækker og velsmagende kage, som endda også er ganske nem at lave og er super tur-venlig - så bliver det da ikke bedre, hva' ;).

Vaniljekage med hakket hasselnødder og mørk chokolade
(1 lille bradepande)

Du skal bruge:
  • 2 dl smeltet smør eller 2 dl flyd. margarine
  • 2 dl vand
  • 5 æg
  • 400g sukker
  • 275g mel
  • 1½ tsk bagepulver
  • 1 spsk vaniljesukker
  • Smørrelse til formen
  • 100g hakket hasselnødder
  • 100g hakket mørk chokolade
Sådan gør du:
  1. Pisk æg og sukker luftigt.
  2. Tilsæt smeltet smør eller flyd. margarine og vandet.
  3. Bland de tørre ingredienser i en anden skål og vend dem i æggeblandingen.
  4. Hæld dejen i en smurt - eller bagepapirsbeklædt - form og drys med hakket chokolade og hakket hasselnødder.
  5. Bages i ovnen i ca. 30-40 minutter ved 175 grader.
  6. Lad kagen afkøle, og kagen er klar til at blive spist eller at medbringe på tur :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar