Sundt, hjemmelavet, forholdsvis billigt og tilmed nemt - så bliver det ikke bedre! Dette var en ret vi fik for en uges tid siden, har bare aldrig fået blogget om det, eller delt opskriften med jer - før nu i hvert falde ;)
BBQ kyllingefilet med bådkartofler, salat og madbrøds muffins
(4 personer)
Du skal bruge:
BBQ Kyllinger:
- 4 kyllingefilet
- 1 dl ketchup
- 1 dl olie
- 3 fed hvidløg
- Salt, peber, paprika, karry
- Citron saft
- Sukker
- 1 kg store kartofler
- Olie
- Krydderier + salt
- Start med at bland en BBQ marinade af ketchup, olie, presset hvidløg, salt, peber, paprika, karry, lidt citronsaft og lidt sukker.
- Rens kyllingefileterne godt og skær dem evt. i mindre stykker, hvis ønsket.
- Kom kyllingerne i skålen med BBQ marinade og vend det godt rundt og knub' marinaden godt ind i kødet. Stilles på køl i minimum 30 minutter.
- Herefter tages kødet ud og gennemsteges på en pande i lidt god olie.
- Skyl og rens kartoflerne og skær dem i store både.
- Kom dem i en pose og hæld en passende mængde olie over det, ryst posen og knub' godt.
- Hæld kartoffelbådene i et ildfast fad og drys med dine yndlingskrydderier og salt.
- Ind i ovnen med dem ved 200 grader. De skal have ca. 30-40 minutter.
- Servér BBQ kyllingefilet med bådkartoflerne, din yndlingssalat og noget godt brød. Her har jeg serveret med nogle madbrødsmuffins .
Lyder super lækkert :)
SvarSletDet var det absolut også :)
SletSer rigtig godt ud det hele, - og sikke nogle søde madbrød :-)
SvarSletMange tak skal du have :)
SletHvor ser det bare godt ud(:
SvarSletDu er velkommen til at kigge forbi min blog og min give away, hvor man kan vinde et gavekort på 250kr(:
http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/07/give-away-nr-7_22.html
Mange tak skal du have, og undskyld det sene svar. Vil da lige kigge forbi din blog :)
SletDet ser rigtig godt ud, ja, det er nogle søde brød-muffins - det var en god ide. Jeg har også en god marinade til kylling på grill her: http://www.madopskrifter.info/marinerede-kyllingevinger-til-grillen/
SvarSletMange tak for det :) Og sikke en lækker marinade, den vil jeg da afprøve en dag ved lejlighed. :)
Slet