Bløde sandwich boller med havregrød
(10 store boller)
Du skal bruge:
- 1 pk gær
- 5 dl lunken vand
- 1 æg
- 1 dl olie
- 500g havregrød
- 100g grahams mel
- 200g rugmel
- 800g hvedemel
- 2½ tsk salt
- 1½ spsk honning
Sådan gør du:
- Opløs gæren i det lune vand og tilsæt æg, olie, salt, honning og havregrød.
- Når det er rørt godt sammen tilsætter du de forskellige slags mel og ælter godt.
- Sæt dejen til hævning i 1 times tid, lunt og tildækket.
- Formes til boller, pensles med æg og i ovnen i 16-20 min ved 200 grader.
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSletDenne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSletDet bliver til en melblandlig i stedet for en dej enten er målene forkert ellers er der for lidt væde.
SvarSletOpskriften har altid fungeret for mig. Så ved ikke lige hvori fejlen ligger for dig - måske din havregrød er af anden konsistens end min? ☺️
Slet