tirsdag den 19. juni 2012

Bløde sandwich boller med havregrød


Bløde sandwich boller med havregrød
(10 store boller)

Du skal bruge:
  • 1 pk gær
  • 5 dl lunken vand
  • 1 æg
  • 1 dl olie
  • 500g havregrød
  • 100g grahams mel
  • 200g rugmel
  • 800g hvedemel
  • 2½ tsk salt
  • 1½ spsk honning
Sådan gør du:
  1. Opløs gæren i det lune vand og tilsæt æg, olie, salt, honning og havregrød.
  2. Når det er rørt godt sammen tilsætter du de forskellige slags mel og ælter godt.
  3. Sæt dejen til hævning i 1 times tid, lunt og tildækket.
  4. Formes til boller, pensles med æg og i ovnen i 16-20 min ved 200 grader.

4 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  3. Det bliver til en melblandlig i stedet for en dej enten er målene forkert ellers er der for lidt væde.

    SvarSlet
    Svar
    1. Opskriften har altid fungeret for mig. Så ved ikke lige hvori fejlen ligger for dig - måske din havregrød er af anden konsistens end min? ☺️

      Slet