Paprikagryde med kylling og bacon
4 personer.
Du skal bruge:
4 skiver bacon1 løg
3 store kyllingefileter
1 dåse hakkede tomater
Ca. 2-3 tsk paprika
2 dl fløde
Salt, peber
Tilbehør: Ris.
Skær kyllingekødet i mindre stykker og rør i.
Damp, til al væske er fordampet.
Tilsæt tomater og paprika og kog i 5 min.
Kog risene.
Hæld fløden i gryderetten, kog ca. 5-7 min. og smag til.
Server paprikagryden drysset evt. med hakket persille.
3 store kyllingefileter
1 dåse hakkede tomater
Ca. 2-3 tsk paprika
2 dl fløde
Salt, peber
Tilbehør: Ris.
Sådan gør du:
Skær bacon og løg i mindre stykker og damp dem i en gryde. Det skulle ikke være nødvendigt at komme mere fedtstof i.Skær kyllingekødet i mindre stykker og rør i.
Damp, til al væske er fordampet.
Tilsæt tomater og paprika og kog i 5 min.
Kog risene.
Hæld fløden i gryderetten, kog ca. 5-7 min. og smag til.
Server paprikagryden drysset evt. med hakket persille.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar