Pitabrød
6 store stykker
Du skal bruge:
- 3½ dl lunken vand
- 25 g gær
- 1 tsk groft salt
- 500 g hvedemel
- Opløs gæren i vandet og tilsæt salten.
- Ælt ca. ½ af melet i dejen.
- Ælt lidt af det resterende mel i af gangen. Dejen skal være smidig, men må ikke hænge fast i fingrene.
- Dæk skålen til og lad dejen hæve til dobbelt størrelse, det tager ca. 1 times tid.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Slå dejen ud på et melet bord og del dejen i 6 lige store boller og rul dem ud i en cirkel, de skal være ca. ½ cm tykke.
- Lad dem efterhæve i ca. 10 min.
- Bag dem i ca. 8 min, brødene skal "pustes" op og gerne være lidt lysebrune.
- Afkøles på en rist eller serveres med det samme.
Husk at komme netop dit yndlingsfyld i - herhjemme er vi ret vilde med iceberg, agurk, majs, skinke, peberfrugt og cherrytomater - som også kan ses på overstående billede :-)
Hej hej
SvarSletSer lækkert ud!
Vi kommer altid hytteost i da det smager fantastisk med skinketern og æg.
Måske du tør prøve :)
God weekend
Mange tak :-)
SletDet tør jeg skam godt prøve, lyder som en god sammensætning! Tak for tippet.
Hvor ser de gode ud, de må helt sikkert være bedre end supermarkedets!
SvarSlet- Anne
Tak skal du have - de er også meget bedre end supermarkedets :)
Slet