mandag den 15. oktober 2012

Durumboller


Durumboller
15 stks

Du skal bruge:

Fordej:
  • 2 dl vand
  • 5g gær
  • 350g durum mel
Grunddej:
  • 45g gær
  • 3dl vand
  • 1½ tsk salt
  • 2 tsk sukker
  • 2 spsk olie
  • 200g durum mel
Sådan gør du:
  1. Start med fordejen; Opløs gæren i vand og tilsæt mel.
  2. Ælt det godt og sæt på køl til næste dag.
  3. Nu skal grunddejen laves; Opløs gæren i vand og tilsæt salt, sukker og olie.
  4. Tilsæt så fordejen og tilslut det sidste mel og ælt det hele godt.
  5. Lad dejen hvile tildækket i 30 minutter.
  6. Slå dejen ud og form 15 boller.
  7. Lad dem hæve til dobbelt str. på en bageplade.
  8. Bages i 12-15 minutter ved 200 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar