Igår til Den Store Bagedag - stod der nemmelig også sandwich brød på 'to-do-listen'.
Se lige hvor lækkert og luftigt det her brød ser ud - og jeg lover jer - det ER lækkert!
Bradepandebrød
1 stor bradepandefuld
Du skal bruge:
- 700g hvedemel
- 2½ dl lunken vand
- 1½ pk gær
- 1 dl olie
- 1 spsk sukker
- 1 tsk salt
- 2 dl tykmælk (eller ymer, ylette, yougurt naturel osv.)
- Opløs gæren i vand og tilsæt de resterende ingredienser.
- Dejen skal æltes i mindst 5 minutter - så her er en røremaskine guld værd!
- Hæve i 45 minutters tid, og kommes herefter i en bagepapirs-beklædt bradepande.
- Pensles hurtigt med lidt vand og kommes i ovnen.
- Bages i 18-25 minutter ved 200grader - men hold øje!
- Når brødet er afkølet kan det skæres ud i passende str.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar