- En opskrift jeg har lovet rigtig længe, så her er den og undskyld ventetiden ;) Den er super nem at lave og ungerne kan rigtig være med i køkkenet - og så er det en ret både børn og voksne kan lide.
Indianerspyd
10-12 styks
Du skal bruge:
- 500 g skinkekød i tern
- 1 pakke cocktailpølser
- 10-12 grillspyd
- Marinade: 5 spsk. ketchup, 1 tsk. citronsaft, salt og peber.
- Tænd oven på 200 grader.
- Sæt skiftevis kød og pølser på spyd og læg dem i et ildfast fad.
- Pensel marinaden på spyddende - og kom gerne rigeligt på.
- Stil fadet i ovnen i ca. 15-20 min til kødet er gennemstegt.
Risblanding
til 4 pers.
Du skal bruge:
- 4 dl ris
- 1 grønsagsboullion-terning
- 1 lille rød peberfrugt
- 1 dl ærter
- 1 dl majs
- Kom ris i en gryde og dæk med vand - endelig ikke mere end at det lige er dækket.
- Tilsæt boullion-terningen og kog risene som pakken anviser.
- Skyl og rens peberfrugten og skær den i små tern.
- Når risene er færdigkogte, blandes majs, ærter og peberfrugt i og røres rundt. Efter 5 minutters hviletid er det færdig.
Serveres med lækre sprøde grønsager skåret i stænger. Her på billederne er det rød peberfrugt, gulerod og agurk. |
Uhm - lækkert det må vi prøve en dag :)
SvarSletDejlig med opskriften :) Dem må vi snart ha på madplanen.
SvarSletLyder dejligt at i vil afprøve den - den er i hvert falde et stort hit herhjemme :)
SvarSlet