Madplan uge 26
Mandag: Svine koteletter m. stegte ris, broccoli og ærter.
Tirsdag: Farsbrød m. løg, ærter og majs i, serveret med kartofler, broccoli og sovs.
Onsdag: Rester.
Torsdag: Lady & Vagabonden.
Fredag: Rester.
Lørdag: Krydret skinkegryde m. hjm. Kartoffelmos.
Søndag: Rester.
Tirsdag: Farsbrød m. løg, ærter og majs i, serveret med kartofler, broccoli og sovs.
Onsdag: Rester.
Torsdag: Lady & Vagabonden.
Fredag: Rester.
Lørdag: Krydret skinkegryde m. hjm. Kartoffelmos.
Søndag: Rester.
Lyder som en supper lækker plan ;)
SvarSletJaaa jeg synes også den er ret lækker :) Og så får vi brugt en del rester på det ;) Dét er jo endnu mere lækkert! :)
Slet