- perfekte til ungernes madpakker.
Antal: 16 stykker.
Ingredienser:
1 dl mælk
25 g gær
1 æg
250 g mel
25 g sukker
½ tsk salt
0,5 dl olivenolie
+
God ketchup og brunchpølser eller cocktailpølser.
25 g gær
1 æg
250 g mel
25 g sukker
½ tsk salt
0,5 dl olivenolie
+
God ketchup og brunchpølser eller cocktailpølser.
Sådan gør du:
1. Opløs gæren i mælken.
2. Kom resten af ingredienserne i mælken.
3. Ælt dejen til den er smidig og glat (i røremaskine køres den i omkring ti minutter).
4. Lad dejen hvile i 30 minutter.
5. Del dejen i to lige store stykker og rul dem ud til to rektangler på ca. 4 mm tykkelse.
6. Skær ti trekanter ud af hvert rektangel.
7. Smør de små trekanter med en god ketchup.
8. Læg pølsen på den brede ende af trekanten.
9. Rul nu trekanten sammen – begynd med den brede ende og pensl med et sammenrørt æg.
10. Lad pølsehornene efterhæve et lunt sted i 45 minutter
11. Bag dem ved 230 grader i cirka 10-12 minutter
Mums, de ser gode ud. Smart idé med brunchpølserne
SvarSlet// Rikke //
Tak skal du have :)
Slet