torsdag den 31. maj 2012

Grahams stykker

- Perfekte til madpakken, eller til brunch bordet som det sunde, grove alternativ :-) Alle herhjemme i hytten elsker disse basser!


Grahams stykker
12 store firkanter

Du skal bruge:
  • 1 pk. gær
  • 5 dl lunken vand
  • 5 gode spsk græsk yougurt (eller andet mejeriprodukt)
  • 2 tsk sukker
  • 2 tsk salt
  • ½ dl olie
  • 150g havregryn
  • 300g hvedemel
  • 600g grahamsmel
Sådan gør du:

  1. Opløs gæren i det lunkne vand.
  2. Tilsæt yougurt, olie, havregryn, salt og sukker.
  3. Når det er rørt godt sammen tilsættes de to slags mel og det hele æltes godt sammen.
  4. Sættes til hævning i 1 time lunt og tildækket.
  5. Herefter slåes dejen op og formes til 12 firkanter, som lægges på en bageplade.
  6. Pensel med sammenpisket æg og bages i 15 min ved 200 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar